Beslissing Sport 10.01.2022

In gevolge de de uitspraak van de Raad van State van 07/01/2022, die bevestigde dat competities, trainingen en sportkampen in de bowlingzalen wel degelijk mogen plaatsvinden heeft BBSF beslist om de interteams competities te laten doorgaan.

Omdat een aantal bowlingzalen evenwel niet zullen openen en we de ploegen die in deze centra spelen niet willen straffen, werd het volgende besloten:

• Een wedstrijd die niet kan plaatsvinden omdat het center van de thuisploeg gesloten is, mag per uitzondering gespeeld worden in een ander center mits er een overeenkomst is tussen de beide ploegen en BBSF hiervan in kennis wordt gesteld.

• Een wedstrijd die niet kan plaatsvinden omdat het center van de thuisploeg gesloten is, mag verplaatst worden en zoals het reglement voorziet, gespeeld worden op een door de beide teams overeengekomen datum met inachtneming van de periode van uitstel van maximaal 23 dagen of mag verplaatst worden naar de twee eerstvolgende vrije vrijdagen. Deze periode van uitstel gaat in vanaf 28 januari of vanaf het einde van het verbod op de opening van de bowlingcenters voor recreatieve doeleinden.

De derde serie van het kampioenschap open sport dubbels zal plaatsvinden zoals voorzien op 15,16 en 18 januari.